Zomerse zon- en waterpret bij de waterperels

27 jun 2014 - 13:39

Nieuws

Zwemparadijs De Waterperels presenteert andermaal een spetterend zomerprogramma met voor elk wat wils. Met de opening van de ligweide wordt op 30 juni om 12.30 uur het startschot gegeven voor twee maanden onvergetelijke waterpret.

Op 30 juni wordt ook de nieuwe buikschuifglijbaan, de ‘slackline’ om het evenwicht te testen en de zomerbar geopend. Hier kunnen overheerlijke smoothies en ijsjes bekomen worden. DJ Maarten zorgt voor de muzikale animatie tijdens de swimspaghettiparty. Kinderen kunnen zich uitleven op springkastelen en volwassenen voluit genieten in de loungeareas. De toegang bedraagt 5 euro. Wie opteert voor een combinatie zwembad en spaghetti betaalt 10 euro.

Met het 25-meterbad, de wildwaterbaan, het kinderbad en de wellness waar men heerlijk kan ontspannen en zalig kan genieten, heeft het zwemparadijs De Waterperels zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer heel wat te bieden. De Waterperels is elke dag geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag kan van 13.30 tot 17 uur een hindernissenparcours afgelegd worden. De donderdag en de vrijdag ligt van 13 tot 17 uur een loopmat en spelmateriaal in het bad. Om 15 uur staat een wedstrijdje of een spel op het programma. De donderdag kunnen van 12 tot 13 uur tijdens het survivalzwemmen allerhande proeven om de eigen vaardigheden te testen, afgelegd worden. De donderdagavond kan van 19.30 tot 20.30 uur voor 8 euro aquafitness beoefend worden. De zaterdag is van 11 tot 12 uur aangepaste kinderanimatie voor kleuters voorzien.

Op dinsdag 1 en 22 juli, 12, 19 en 26 augustus gaan de deuren een uurtje vroeger open om senioren 55+ exclusief te laten genieten van de wellnesscorner met de warme lagune, de sauna en het stoombad. Ze kunnen van 9.10 tot 9.50 uur voor 6 euro ook deelnemen aan een aangepaste aquafitnessles. De kassa is op bovenvermelde data open van 8.50 to 9.15 uur.

In De Watrerperels kunnen vanaf 5 jaar intensieve zwemlessen bijgewoond worden en kan ingeschreven worden voor een sportkamp in de voormiddag met zwemlessen en waterpret. Tot 15 augustus kan ingeschreven worden voor de barbecue van zaterdag 23 (van 16 tot 21 uur) en zondag 24 augustus (van 14 tot 19 uur).

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.