Wandelingen tijdens het weekend van de trage wegen

28 sep 2015 - 17:16

Nieuws

Tijdens het weekend van 17 en 18 oktober staan de Trage Wegen volop in de kijker. Ook in Lier en Koningshooikt staan bij deze gelegenheid rustige herfstwandelingen in de natuur op het programma.

In Lier werkt de werkgroep Trage Wegen naarstig aan het uittekenen van een gordel van 50 kilometer rond Lier. Nadat vorig jaar de eerste etappe werd ingestapt, volgt ditmaal een ontdekkingstocht langs een nieuw verlengstuk. Zo wordt zaterdag 17 oktober via het retentiebekken van Plaslaar van de Linterheide naar de Kloosterheide gestapt. Belangstellenden verzamelen om 10 uur aan het station van Lier voor een aangename herfstwandeling van 8 kilometer.

Zondag 18 oktober wordt in Koningshooikt gewandeld langs Trage Wegen. Aan Domus Silva in de Bossen 16 vertrekken om 9.30 uur twee geleide wandelingen in groep van 7 en 9 kilometer. Er is bovendien een gezellige picknick voorzien, waarvoor de deelnemers alleen een dekentje moeten meebrengen. Deelnemen aan de picknick kost 6 euro per persoon. Het overeenstemmende bedrag dient voor 12 oktober overgeschreven te worden op rekening IBAN BE69 4154 0919 1178 van Hubert De Potter, Beukheuvel 40. Het bedrag kan ook cash betaald worden op volgende adressen: Beukheuvel 40, Fruithoflaan 60 of Herenboslaan 79. Bij dezelfde gelegenheid worden de naamvoorstellen voor enkele paden bekend gemaakt, die voor akkoord aan het schepencollege zullen voorgelegd worden met het oog op het plaatsen van de naambordjes.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.