Wandel- en fietsrally van gezinssportfederatie in Lier

30 mrt 2015 - 17:41

Nieuws

Voor de tweede maal in vijf jaar organiseert de Gezinssportfederatie een wandel – en fietsrally in Lier. Aan deze rally met fotozoektocht kan onder het motto ‘Lier terug gezien’ van 1 april tot 31 oktober elke dag deelgenomen worden.

De fotozoektocht lokte in 2011 duizenden bezoekers uit heel Vlaanderen. Toerisme Lier verkocht 4.205 routeboekjes en hoopt ditmaal even goed te doen. Het parcours is 5 kilometer lang en loopt door de historische binnenstad. De vernieuwde rally wordt beschreven in een handige brochure met stadsplan. Voor de kinderen werd ene juniorrally met aangepaste vragen uitgestippeld.

Toerisme Lier schenkt elke maand enkele leuke prijzen, zoals vrijkaarten voor de Sint-Gummarusfeesten en de Cycling Dinner, picknickmanden, kinderpuzzels en streekproducten. De deelnameprijs bedraagt 3 euro. De juniorrally is gratis. De start en het eindpunt bevinden zich aan het infokantoor van Toerisme Lier, Grote Markt 58. Het is geopend in de week van 9 tot 16.30 uur, tijdens het weekend en op feestdagen van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 16 uur.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.