Vtbkultuur brengt poppen-opera katalina

03 okt 2018 - 15:19

Nieuws

‘Katalina’ is de titel van de poppen-opera die op zaterdag 1 december om 14 uur wordt opgevoerd in cultuurcentrum Vredeberg te Lier. Het is een initiatief van VTBkultuur in samenwerking met de afdelingen Duffel, Heist-op-den-Berg en Sint-Katelijne-Waver.

‘Katalina’ is het romantische verhaal van een jong kattinnetje dat haar passie voor klassieke muziek wil delen met iedereen. Geboren en getogen in het land van de familie Poeslief, heeft ze het als enig meisje in een gezin van 8 kinderen niet onder de markt. Zij droomt ervan om ooit een grote klassieke zangers te worden. Haar altijd kibbelende broers houden meer van vechten en jagen en durven Katalina wel ééns meer te pesten. Op haar zoektocht naar een manier om zangeres te worden, ontmoet ze de meest uiteenlopende personages: Poulle-in de diva, Violet, de gebroeders Poeslief, assistente De Vos e.a. Katalina en haar knotsgekke poppen nemen de tieschouwerv mee op een tocht langs de mooiste klassieke melodieën en is een speelse initiatie in de wereld van de klassieke muziek.

Medewerking wordt verleend door Kathleen Merken, Liesbeth Faelens, Alexandra Franck en Ellen Schepers (piano). Na de voorstelling volgen verschillende workshops zoals schminken, zingen in een kattenkoor, kippen en poezen knutselen en een fotoshoot met Katalina en haar vrienden.

Tickets kosten in voorverkoop tot 20 november 7 euro voor kinderen tot 12 jaar en 10 euro vanaf 13 jaar en voor volwassenen. Ze kunnen gereserveerd worden via lieve.jansen@vtbkultuur.be, met vermelding van naam, adres, gsm-nummer en aantal personen. Het overeenstemmende bedrag dient overgeschreven te worden op rekening BE44 9730 9813 6045 van VTBkultuur Lier.

Tekst: DéBé

Foto: VTB kultuur

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.