Vlaams belang stelt nieuwe bestuursploeg voor

25 jan 2015 - 17:56

Nieuws

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang Lier-Koningshooikt werd de nieuwe bestuursploeg voorgesteld. De nieuwe voorzitter Bart Verhoeven trok meteen scherp van leer tegen het gevoerde beleid. Volgens hem staat de nieuwe ploeg klaar om vol vertrouwen de verkiezingen van 2018 voor te bereiden.

Bart Verhoeven (40) heeft een handelszaak in de Lierse binnenstad. Hij groeide op in Mortsel en is al meer dan 20 jaar actief in de Vlaamse Beweging. Hij was destijds secretaris van de Vlaam Blok-Jongeren in Kontich, actief bij Voorpost en hij nam deel aan tal van manifestaties van het Taal Aktie Komitee (TAK) en van de Nationalistische Studentenvereniging.

Op bestuursvlak wordt hij bijgestaan door ondervoorzitter Marcel Taelman, secretaris Walter Mariën, penningmeester Ella Cornelis, fractievoorzitter Olivier Peeters en de bestuursleden Sandra Brams, Jan Mortelmans, Jan Van Gorp en Luc Van Oosterwijck.

Voorzitter Bart Verhoeven formuleerde een reeks kritische bedenkingen bij het volgens hem ‘falende mobiliteitsbeleid waardoor het verkeer zich vastrijdt in de binnenstad; bij de haperende OCT’s en de problematiek van het sluikstorten en bij de toenemende leegstand in de winkelstraten’. Hij pleitte dan ook voor een betere bereikbaarheid van het centrum.

Het Vlaams Belang zal zich blijven inzetten rond de thema’s mobiliteit, afvalbeleid, drugsbeleid, de handel en wonen en werken in Lier. Als gastspreker mocht de afdeling nationaal voorzitter Tom Van Grieken verwelkomen.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.