Vernieuwde cinema plaza brengt brede programmatie

03 dec 2018 - 10:48

Nieuws

Vier maanden voor de opening op 23 maart v2019 is Cinema Plaza in Duffel nog een grote bouwwerf. In de nabije toekomst zal het een prachtig cultuurhuis met een brede programmatie worden. Iedere week staat op dinsdagavond ene film op het programma en iedere maand wordt een filmontbijt geserveerd.

Aan de oude cinema uit de jaren ’20 wordt al bijna 2 jaar ijverig gewerkt. De mooie inkomhal met het ongeschonden iconisch ticketloketje tekent zich al duidelijk af. De inwoners van Duffel kregen al een programmabrochure in de bus en de ticketverkoop ging reeds van start. Het volledig programma is beschikbaar via de website www.cinema-plaza.be. Het cultuurhuis pakt ook uit met een nieuw logo, dat gebaseerd is op het idee van een vlag en samen met de huisstijl verwijst naar het verleden. Het ambitieuze programma maakt melding van liefst 60 activiteiten.

Het aanbod is zeer divers en omvat muziek, stand-up comedy, kinder- en jongerenvoorstellingen en film. Als ‘Plaza Peters’ zullen Jan en Kris De Smet het cultuurhuis (her)openen met bekende gasten zoals Jean Blaute, Urbanus, Lucas Van Den Eynde en Raymond Van het Groenwoud. Ook Jan De Cleir, Dilmitri Verhulst en het klassieke muziekensemble ‘I Solisti’, zullen op het podium staan. Tickets kunnen nu al bekomen worden via de website www.cinema-plaza.be of het vrijetijdsloket en op 4 en 18 december op de wekelijkse markt. Tot 28 december kan genoten worden van een vroegboekkorting. De werking wordt ondersteund door een stevige ploeg vrijwilligers. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden.

Tekst: DéBé

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.