Vernieuwde bestuursploeg bij duikschool atlantis

27 feb 2016 - 17:15

Nieuws

Duikschool Atlantis Lier is een internationaal erkende duikschool en al ruim 25 jaar lang een hechte vriendengroep. Tijdens de jongste algemene vergadering werd een vernieuwde en uitgebreide bestuursploeg verkozen. Het was voormalig voorzitter Walter Peetermans die aandrong op verjonging van het bestuur, om nieuwe ideeën aan te brengen. Zelf kreeg hij de titel van ere-voorzitter toegewezen.

De duikschool beschikt over een sterk en gemotiveerd opleidingsteam. Van september tot en met juni hebben elke woensdag om 21.30 uur trainingen plaats in zwembad ‘de Waterperels’. Geregeld wordt in clubverband gedoken in de put van Ekeren, in Zeeland en in de Noordzee. Bovendien staan tijdens de vakantie duikreizen naar de Middelandse Zee en de Rode Zee op het programma. Na de wekelijkse trainingen kan gezellig bijgepraat worden in het clublokaal naast het zwembad.

De nieuwe bestuursploeg wordt gevormd door: voorzitter Bjorn De Weerd, ondervoorzitter Monique Mentzy, secretaris Nicolas Verbraeken, penningmeester Elena Verbruggen, clublokaalverantwoordelijke Simon Vanderhaegen, redactieverantwoordelijke Sylvia Buyle, duikschoolleider Jasper Van de Velde, feestbestuurder Kevin Nezic en materiaalmeester Kristof Van Der Schoot.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.