Vernieuwde bestuursploeg bij de donkvrienden

28 okt 2019 - 14:44

Nieuws

Nu het 90-jarig jubileumjaar van de Donkvrienden zijn laatste maanden ingaat, hebben voorzitter Jef T’Seyen en ondervoorzitter Louis Mariën besloten een stap terug te zetten en het voortouw in handen te geven van de jongeren. Beiden zijn prille zeventigers en hebben tientallen jaren het beste van zichzelf gegeven, Jef sinds 1989 als secretaris en vanaf 2008 ruim 10 jaar als voorzitter. Louis werd ondervoorzitter in 2002 na ruim 10 jaar als bestuurslid te hebben gefungeerd.

Het 90-jarig jubileum van de oudste wijkvereniging van Lier kende een ongezien succes met 2 gloednieuwe items op het programma (de Donkrun en het Moederdagontbijt). 6 dagen lang barstte de Donktent uit haar voegen met alleen maar blije gezichten bij de duizenden bezoekers. Terugblikken kan op onze website www.donkvrienden.be.

Aan het hoofd van het verjongde zevenkoppig bestuur staat voortaan Filip T’Seyen, zoon van, als voorzitter en Patrick Van Wiele als ondervoorzitter. Jef en Louis blijven als bestuurslid aan boord zodat de jongeren nog een beroep kunnen doen op hun ‘know how’. Het volledige bestuur vind je terug op onze website.

Het honderdjarig jubileum ligt binnen handbereik. Dat is een volledige EEUW van vier generaties. Een unicum !!!

Tekst: DéBé

Foto: Doenk

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.