Unizo hib-label voor eva maldoy

27 okt 2015 - 10:05

Nieuws

Goudsmid en juwelenontwerpster Eva Maldoy ontving in aanwezigheid van Philip Peeters, voorzitter, en Geert Baetens, ondervoorzitter van Unizo Lier, uit handen van Paul Serneels van Unizo provincie Antwerpen, het Unizo label ‘Handmade in Belgium’ (HIB). Eva Maldoy produceert en verkoopt vanuit haar atelier aan de Ogezlaan 33 in Lier haar eigen collectie juwelen.

Consumenten gaan vaak op zoek naar originele producten en wensen een authenticiteitsgarantie, die ze vinden bij ambachtelijke ondernemers. In functie hiervan lanceerde Unizo het HIB-label, zodat deze ondernemers een stapje voor hebben in de concurrentiestrijd tegenover massaproductie. Het label wordt toegekend door een jury van ondernemers en experts.

Eva Maldoy studeerde interieurarchitectuur en volgde een opleiding juwelenontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Nadat ze elders 20 jaar ervaring opdeed, vestigde ze zich in 1999 als zelfstandige. Tweemaal per jaar brengt ze onder de naam ‘Onno’ een nieuwe collectie uit. Eva Maldoy maakt op ambachtelijke wijze ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Haar juwelen ontspruiten uit haar fantasie en inspiratie van het moment, zijn tijdloos en niet onderhevig aan modetrends. De originele juwelen worden verdeeld over 80 winkels. Echtgenoot David Verelst verzorgt daarbij de public relations en de verkoop.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.