Uitvaartverzorging bosmans opent vestiging in berlaar

25 sep 2016 - 19:20

Nieuws

Inwoners van Berlaar en omstreken kunnen opnieuw terecht in het dorpscentrum bij hun eigen uitvaartverzorging. Uitvaartverzorging Bosmans bouwde de voormalige groentewinkel in de Dorpsstraat om tot een hypermodern uitvaartcentrum met twee aparte groetkamers. Voor Mario De Meutter en Sandra Op de Beeck is dit na Lier de tweede vestiging in de regio.

‘Vier jaar geleden hebben we aan de Kesselsesteenweg in Lier ons vernieuwde rouwcentrum geopend. Nu doen we hetzelfde in Berlaar. De inwoners hebben ons de voorbije jaren in dit verband veelvuldig aangesproken. Velen vinden het belangrijk dat ze afscheid kunnen nemen van hun dierbaren binnen de eigen leefgemeenschap’, benadrukken Mario en Sandra. Na de openingsreceptie werd een opendeurdag gehouden. In oktober is de zaak geopend op weekdagen tussen 14 en 18 uur. Op 1 november van 8 tot 12 uur. Naar aanleiding van Allerheiligen kunnen bij Bosmans graf- en bloemstukken besteld worden.

De voorbije dagen was er heel wat te doen over de rouwbrief die Bosmans verstuurde. ‘Het idee kwam van het communicatiebureau Upstars. Een rouwbrief blijkt een efficiënt communicatiemiddel. Het bood ons de kans om iedereen te informeren over onze nieuwe vestiging. Ondertussen hebben we ons verontschuldigd bij mensen die aanstoot namen aan het initiatief of die geconfronteerd werden met een overlijden. Op enkele uitzonderingen na, begrepen de mensen onze boodschap’, aldus Mario de Meutter.

Op de openingsreceptie tekenden heel wat prominenten uit Berlaar – w.o. burgemeester Walter Horemans – present. Bij het einde van de avond werd een cheque overhandigd aan de vertegenwoordigers van De Balderschool, die zich inzet voor kinderen met een beperking.

Uitvaartverzorging Bosmans is gelegen aan de Kesselsesteenweg 87 in Lier en in de Dorpsstraat 24 in Berlaar. Beide zijn 24 uur op 24 bereikbaar via gsm 0473-48 19 35.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.