Thomas naenen: beloftevolle en ambitieuze dj

27 jul 2015 - 15:15

Nieuws

Kerselaerkermis anno 2015 was alweer een aaneenschakeling van hoogstaande momenten. Eén van de hoogtepunten was beslist het optreden van de jonge, beloftebolle dj Thomas Naenen. Hij wist een bomvolle feesttent in de juiste sfeer te brengen en lekker uit de bol te laten gaan.

De 16-jarige Thomas Naenen studeert aan het Sint-Gabriëlcollege in Boechout, waar hij nog 2 jaar middelbare studies voor de boeg heeft vooraleer een universitaire opleiding aan te vatten. Sinds ruim een jaar treedt hij naar buiten als dj. Voordien experimenteerde hij enkele jaren thuis naar believen en werd geleidelijk de nodige professionele apparatuur aangekocht. Thomas genoot daarbij voluit de steun van zijn ouders en in het bijzonder van zijn papa Wim, die als zaakvoerder van W & M Tentenservice best vertrouwd is met de sector van de evenementen en de feesten.

Na het opluisteren van meerder feesten in besloten kring, werd een scoutsparty in Hove zijn eerste publieke optreden. Ook al waren er nog andere sfeermakers, dan verdrong het jonge volkje zich meteen voor zijn dj-set. Thomas bleef zich verder vervolmaken en ontving meerdere uitnodigingen . Zo speelde hij op het ‘Beats and Bites’-festival in Mortsel en op de benefietavond voor Nepal in Boechout. Het voorlopige hoogtepunt – maar beslist niet het eindpunt – is zijn optreden in discotheek Noxx in Antwerpen. De volgende maanden wordt hij verwacht op o.m. ‘Okto Pussy’ in Boechout (1 oktober 2015) en op ‘Mind the Gap’, het festival van Sint-Gabriël, eveneens in Boechout (mei 2016).

Thomas Naenen heeft zich ondertussen eveneens ontpopt als producer van liedjes en melodietjes. Hij gebruikt hiervoor een complex computergestuurd systeem waarbij hij bijzonder behendig tewerk gaar bij het mixen en filteren van het geluid. Vaak gaat hij uit van bekende oudere en nieuwe liedjes. Hij heeft ook een eigen, herkenbare ‘intro’ aangemaakt. Voor ieder belangrijk optreden voor het grote publiek, ervaart hij een vorm van gezonde stress die hem tot nog betere prestaties aanzet. Thomas spiegelt zich aan zijn grote voorbeelden Dimitri Vegas en Like Mike en hoopt stellig over enkele jaren op Tomorrowland te kunnen spelen. Maar dan moet hij wel 18 jaar zijn.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.