Theater clan pakt uit met ‘bedgeheimen’

12 dec 2015 - 15:08

Nieuws

Vrijdag 18 en zaterdag 19 december hebben in zaal De Marollen, Bril 6, nog voorstellingen plaats van het stuk ‘Bedgeheimen’ van Haye Van der Heyden. Deze komedie wordt opgevoerd in een regie van Ronny De Jonghe door het Lierse Theatercollectief ‘Clan’.

‘Clan’ wordt gevormd door een kleine kern van gedreven personen met een theatermicrobe, voor wie theater geen hobby maar een passie is. Einde mei debuteerde het gezelschap met ‘De Baviaan’, een psychologische thriller van de hand van huisregisseur Ronny De Jonghe. Thans volgt het komische stuk ‘Bedgeheimen’, dat nog het best kan omschreven worden als een flitsende rollercoaster vol vrolijke, onverwachte en ook ongemakkelijke situaties. Twee koppels in volle midlife crisis delen de ups en downs van hun huwelijk op originele wijze met het publiek. Er ontstaat een open dialoog tussen de acteurs en de aanwezigen in de zaal.

Alle geheimen komen open en bloot op tafel: het uitgedoofde liefdesvuur, de dagelijkse sleur, het gevecht tegen het ouder worden … Reeds tijdens de repetities werden de acteurs uitgedaagd om hun klassieke toneelachtergrond helemaal los te laten. Theater ‘Clan’ is van plan verder te gaan op het creatieve pad. Nog voor het einde van het jaar starten de repetities voor het volgende stuk ‘V(r)aagteken’, waarbij niet vertrokken wordt van een bestaande tekst maar van improvisaties. Tickets voor ‘Bedgeheimen’ kosten in voorverkoop 10 euro en aan de kassa 12 euro. Studenten betalen 10 euro en houders van een Gomor-pas 5 euro. Ze kunnen bekomen worden via tickets@theaterclan.be of 0483-28 26 36.

Foto: CLAN

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.