Tc ’t spui focust op kwalitatieve jeugdopleiding

25 jan 2016 - 10:42

Nieuws

In de lokalen van TC ’t Spui had een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie plaats. Voorzitter Johan De Koninck maakte de beste wensen over en sprak de hoop uit dat ook 2016 voor de club schitterend zou mogen verlopen.

2015 was alvast een zeer goed tennisjaar, met drie onvergetelijke hoogtepunten. Voor de tweede opeenvolgende maal behaalden de heren 35+ in de 4de afdeling de Belgische intergewestelijke interclubtitel. Het dubbeltornooi was ééns te meer een voltreffer qua sportieve organisatie en catering. Aan het clubkampioenschap dubbel – dat gespreid werd over alle zomermaanden – namen meer dan 200 leden deel. De opbrengst ging trouwens naar het goede doel.

Voor 2016 worden de lidgelden niet verhoogd. Kinderen betalen voortaan bijna geen lidgeld meer, maar wel apart inschrijvingsgeld voor tien lessen. Op deze manier wordt gehoopt beter gemotiveerde jongeren een kwalitatieve jeugdopleiding te bieden. Een team van gediplomeerde lesgevers, w.o. meerdere met een pedagogisch diploma, staan daar borg voor. Competitie en recreatietennis gaan bij TC ’t Spui hand in hand. De voorzitter dankte tot besluit de leden van het dagelijks bestuur en de vele vrijwillige medewerkers. Hun inbreng maakt de club precies zo sterk.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.