Stad verwelkomt nieuwe inwoners

27 jun 2017 - 17:34

Nieuws
Tips4Trips

Alweer 130 nieuwe inwoners werden door het stadsbestuur uitgenodigd voor een uitgebreid ontbijt in de Colibrantzaal. Ze werden er begroet door burgemeester Frank Boogaerts en schepen Lucien Herijgers en konden er kennis maken met de wijkagenten, de gemeenschapswachten en ambtenaren van de stad.

Volgens burgemeester Frank Boogaerts zijn er verschillende redenen om zich in Lier te vestigen. Eén van de mooiste steden van Vlaanderen heeft immers heel wat te bieden. Prachtige monumenten, een rijk verenigings-, sportief- en cultureelleven, de grootste muziekacademie van Vlaanderen, een bloeiende kunstacdemie, groene stadsvesten, een uitgebreid scholenaanbod, ruim 130 kmo’s en een wereldspeler zoals de firma Van Hool.

De burgemeester verwees verder naar de website en de communicatiekanalen van de stad, de vele bouwwerven en wegeniswerken, de bouw van een extra sporthal en een nieuwe gymzaal, de uitbreiding van het zwemparadijs de Waterperels en de ontwikkeling van de sportsite de Hoge Velden. De komende weken en maanden komen er alweer tal van feestelijkheden aan. Denise Stamdaerdt en Robin De Winter wonnen bij loting een attentie van de stad. Na het ontbijt werd een toeristisch programma aangeboden, warna de ontvangst werd afgesloten met een drankje.

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.