Spetterende zomermaanden bij de waterperels

27 jun 2019 - 10:12

Nieuws

Het subtropisch zwembad De Waterperels is klaar voor enkele bruisende zomermaanden. Van 29 juni tot 30 augustus zijn tal van activiteiten voorzien. Voor 100.000 euro werden nieuwe waterspeeltuigen voor het kinderbad buiten aangekocht. De inkomhal werd opgefrist en er werd gezorgd voor een vlottere ontvangst van de zwemmers.

Twee jaar geleden werd het zwemparadijs uitgebreid met verwarmde buitenbanen en een ‘triple silde’-glijbaan. Sindsdien worden gemiddeld 1.000 bezoekers per dag ontvangen. De ‘safe slim’-campagne in samenwerking met de lokale politie, maakt dat in een veilige omgeving kan gezwommen worden. Recent kreeg de inkom een likje verf, werd de receptie vernieuwd en werd met het oog op een vlottere toegaonkelijkheid, een toegangscontrolesysteem met automatische poortjes geïnstalleerd. Zwemmers scannen zelf hun familiepas of beurtenkaart in, om rechtstreeks toegang te krijgen tot het zwembad. Ook het aankopen van een ticket gaat sneller via de gloednieuwe ticketzuil. Midden juli zal een tweede ticketautomaat operationeel zijn. Met de glijbanen, het golfslagbad, de wildwaterbaan, de waterspeeltuigen, het verwarmd buitenbad, het buiten kinderbad, de ligweide en de zomerbar, beschikt Lago De Waterperels over tal van troeven.

Op 29 en 30 juni kunnen kinderen tot 12 jaar op zoek gaan naar 20 gratis inkomtickets die de pinguïn mascotte Pongo verstopt heeft in het subtropisch zwembad. Via facebook en instagram kan deelgenomen worden aan een wedstrijd, met als hoofdprijs een feestje voor 11 kinderen. Op 1 juli heeft in het buitenbad een kidsdisco plaats. Elke werkdag ligt een hindernissenparcours of de ‘wiggle bridge’ op het water. De woensdag is Kidsday met allerlei animatie en een geschenk voor elk kind. De zondagvoormiddag dobberen eendjes in het peuterbad. Op 30 augustus wordt het zomerprogramma afgesloten met een Summerparty. Meer info op: www.lagolier.be.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.