Sfeervolle 24ste oeverfeesten

02 sep 2014 - 14:03

Nieuws

Voor de 24ste maal had in de Lierse wijk den Oever tijdens het laatste weekend van augustus gedurende drie dagen een groot buurtfeest plaats. Het wijkcomité werd bijna 25 jaar geleden opgericht naar aanleiding van de Sint-Gummarusfeesten. De feestelijkheden hadden plaats in de feesttent op het centrale binnenplein.

Op de openingsavond stond een receptie en een gezellig samenzijn op het programma. Ruim 120 buurtbewoners maakten van de gelegenheid gebruik om wat bij te praten en de vriendschapsbanden te versterken. De volgende dag werd andermaal een quizavond georganiseerd, waarvoor zich 40 ploegen inschreven. De overwinning ging na een toffe en spannende avond naar het team van ‘Koeken Troef’, onder leiding van buurtbewoner Bart De Pauw.

De bekroning vormde het Breughelfestijn, dat werd gevolgd door een dansavond. Van het uitgebreide koude en warme buffet genoten liefst 400 personen, huidige en voormalige buurtbewoners, familieleden, vrienden en sympathisanten. De wijk den Oever kent trouwens een ruime omschrijving. Tot de kernstraten behoren de Keldermansstraat, de Sionsvest en de Kardinaal Cardijnstraat. Tot de omschrijving behoren eveneens de Heyderstraat, de Sint-Gulmmarusstraat, de Modijk, de Predikherenlaan, de Abtsherbergstraat en de Groenstraat.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.