Schoolbond opteert voor ‘de wilde weg’

20 sep 2019 - 10:25

Nieuws

Op 20 september opent het nieuwe seizoen van Theater De Schoolbond met een reeks voorstellingen van de deurenkomedie ‘De Wilde Weg’. Nadien zijn in de loop van het seizoen nog drie productiues voorzien. ‘En waar de ster bleef stille staan’(november-december 2019), ‘Who’s afraid of Virginia Woolf?’ (januari-februari 2020) en ‘Scap!’ (april-mei 2020).

‘De Wilde Weg’ brengt het verhaal van het acteurskoppel Hugo en Cindy De Wilde. Vermits hun carrière nooit echt van de grond is gekomen, besluiten ze dan maar om het over een andere boeg te gooien. Ze worden zelfhulp goeroe’s die elke identiteits- of huwelijkscrisis in de kiem kunnen smoren. Het geld stroomt binnen. Ze verhuizen naar een kast van een villa en nemen personeel in dienst, zoals de tuinman waar Cindy een affaire mee heeft. In het heetst van de strijd worden Cindy en de tuinman betrapt door Hugo. Ze zitten nu zelf in een huwelijkscrisis.

‘De Wilde Weg’ werd geschreven door Norm Foster, vertaald door Ronny Schuermans en opgevoerd in en regie van Frederick Van Peer. Voorstellingen hebben plaats op 20, 21, 27 en 28 september, 5, 8 en 12 oktober om 20 uur en op 29 september om15 uur in het Schoolbondtheater, Predikherenlaan 53. Verlenen hun medewerking: Liesbeth De Koninck, Raf Van de Velde, Saartje Arras, Luc Verreet, Chantal Wouters en Stevie Van Ursel. Tickets kosten 11 euro en 10 euro voor wie recht heeft op korting. Reserveren kan via www.schoolbond.be of 03-489 39 39.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.