‘scala for life’ voor de vzw ‘akouyo’ in togo

14 nov 2017 - 09:55

Nieuws

Vrijdag 22 december heeft om 20.15 uur in cultuurcentrum De Mol in het kader van de Warmste Week van Music for Life een benefietconcert met het meisjeskoor Scala en de Kolacny Brothers plaats. Het initiatief gaat uit van Liesbeth Schwarz, haar man Paul Van den Broeck en de kinderen Lotte, Ward en Netje. De opbrengst is bestemd voor de vzw ‘Arouyo’, die zich in Togo inzet voor de (wees)kinderen en hun familie.

Tijdens de voorbije zomervakantie bracht de familie Van den Broeck-Schwarz een bezoek aan Togo, waar ze als vrijwilligers van de vzw. ‘Arouyo’ de brousse rond Lomé introkken. De familie steunt al meerder jaren een weeskind in Togo. Met eigen ogen konden ze vaststellen dat al enkele schooltjes, huisjes en waterputten werden gerealiseerd en dat de financiële steun voor honderd procent op de juiste plaats terecht komt. Voor alle gezinsleden was het verblijf een harde maar verrijkende ervaring. Dit sterkte hen om op vrijdag 22 december het benefietconcert ‘Scala for Life’ te organiseren. De volledige opbrengst van het concert gaat naar de vzw. ‘Arouyo’, meer bepaald voor de bouw van een medisch centrum temidden van de brousse rond Lomé om zodoende medische zorg te kunnen bieden aan de plaatselijke bevolking die in moeilijke omstandigheden moet leven.

Kaarten voor het benefietconcert kosten 35 euro en zijn te bekomen via www.lierscultuurcentrum.be of 03-489 06 79. Belangstellenden kunnen zich ook een VIP-arrangement aan 100 euro per kaart aanschaffen. Deze formule houdt in: om 17.45 uur een Meet&Greet met Scala en de Kolacny Brothers, een rondleiding en het bijwonen van een soundcheck; voor aanvang van het concert ‘Food&Drinks en een gesigneerde Scala-CD. De keuze van Scala en de Kolacny Brothers gebeurde niet toevallig. Als algemeen manager van HTMSZ maakte Paul Van den Broeck deel uit van de delegatie die samen met koning Filip en koningin Mathilde onlangs op missie naar India trok, waar het bezoek werd bekroond met een optreden van Scala en de Kolacny Brothers.

Tekst: DéBé

Foto’s: Van Den Broeck – Schwarz

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.