Saldo omgebouwd tot feest-/evenemententempel

16 apr 2014 - 18:57

Nieuws

Sinds 1993 runt Kurt Ceulemans biljarttaverne ‘Mister 100’ aan de Grote Markt in Lier. De naam verwijst naar zijn vader Raymond Ceulemans, de legendarische biljartkampioen. Toen na 31 jaar de Saldo noodgedwongen moest sluiten, greep Kurt meteen de kans om ook de hand te leggen op deze ruimte. In enkele maanden tijd werd de benedenverdieping omgetoverd tot een extra zaal met golfbiljarts en een indoor petanquebaan en de multifunctionele feest- en evenementenzaal ‘Salle d’Eau’.

In de ‘Mister 100’ die ruim 20 jaar bestaat, staan 8 biljarts, 7 snookers en 7 pooltafels opgesteld. Het biljartpaleis wordt nu uitgebreid met een bijkomende zaal met golfsbiljarts en een indoor petanquebaan. Deze is 15 meter lang, beschikt over een eigen bar en een aparte ingang, zal einde mei klaar zijn en kan afzonderlijk gehuurd worden. De rest van de benedenverdieping wordt omgebouwd tot multifunctionele feest- en evenementenzaal.

Vooraan is een polyvalente ruimte voorzien die aansluit bij de ‘Mister 100’ en waar op een groot scherm allerhande sportwedstrijden kunnen gevolgd worden. De grote zaal is uitgerust met een podium voor concerten, optredens van stand-up comedians, karaoke-sessies, edm. Bovendien is een ‘hoekje’ voorzien voor dj’s en bediening van het licht. Om de maand worden hier after work party’s gepland, terwijl er ook nationale en internationale biljarttornooien zullen plaats hebben. Van begin mei tot begin juli is dit het geval voor het nationaal ranking tornooi driebanden.

Het theatergezelschap ‘Paljas Producties’ zal hier repeteren en voorstellingen houden. De ‘Salle d’Eau’ kan ook gehuurd worden voor verjaardag- en huwelijksfeesten, fuiven en koffietafels. Zo nodig wordt catering voorzien. De nieuwe infrastructuur wordt zondag 2 april om 19 uur feestelijk ingehuldigd.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.