Proclamatie dubbeltornooi tc spui

27 aug 2019 - 10:12

Nieuws

TC Spui sloot de finales van het open dubbeltornooi 2019 af met de huldiging van de winnaars. Aan het tornooi namen de voorbije weken liefst 388 spelers deel. Tijdens de maand juli werd ook voor het eerst een enkeltornooi georganiseerd, waarbij alle verwachtingen werden overtroffen.

Johan De Koninck onderstreepte in zijn gelegenheidstoespraak dat het geen sinecure is om een club met bijna 600 leden met vrijwilligers te leiden. Hij dankte de wedstrijdleiders Katleen Van Dyck en Tom Mariën en alle medewerkers en vrijwilligers betrokken bij de organisatie van de kreeftenavond, de barbecue, de zomerbar en de receptie. Daarop werd onder leiding van Debby Callaert, de nieuwe voorzitter van het dagelijks bestuur, overgegaan tot de huldigingen.

Uitslagen: Dubbel Dames 2: 1 Tess Mariën-Lesley Van Oosterwijck; Dubbel Dames 3: 1 Myriam Palmans-Kim Van Audenaerde; Dubbel Dames 5: 1 Ine Janssens-Leentje Janssen; Dubbel Gemengd 2: 1 Ilse Lemmens-Tom Gullentops; Dubbel Gemengd 4: 1 An Heylen-Seppe Gys; Dubbel Gemengd 5: 1 Elise Thys-Mathias Van den Bogaert; Dubbel Heren 1: 1 Bram Coene-Jens Maes; Dubbel Heren 3: 1 Glenn Ploegaerts-Ivan Van Gansen; Dubbel Heren 4: 1 Tom De Clerck-Kristof Elst; Dubbel Heren 5: 1 Wouter Corluy-Dennis Verschaeren.

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.