Prestigieuze onderscheiding voor ‘mentor worldwilde security services’

12 jun 2013 - 22:24

Nieuws

‘Mentor Worldwide Security Services’ werd onlangs uitgeroepen tot ‘Trends Gazelle 2013’ voor de provincie Antwerpen. Het bedrijf dat actief is in de sector van de bewakingsdiensten en de veiligheid werd gelauwerd als één van de snelst groeiende ondernemingen in de categorie ‘kleine ondernemingen’.

De ‘Trends Gazellen’ worden geselecteerd op basis van een analyse van alle bedrijven die voorkomen in de ‘Trends Top 100.000 Database’. Daarbij wordt rekening gehouden met de groei van de omzet, het personeelsbestand en de cashflow voor de periode 2007-2011. ‘Mentor Worldwide Security Services’ staat vermeld op de lijst van ‘Trends Top 30.000’ en neemt de 17de plaats in op de lijst van de ruim 200 bewakingsondernemingen die in ons land actief zijn. Het certificaat werd uitgereikt tijdens een plechtigheid bij Tour & Taxis aan de Havenlaan te Brussel in aanwezigheid van minister-president Kris Peeters en uitgebreid gevierd tijdens de jumping van Antwerpen.

‘Mentor Worldwide Security Services’ werd opgericht in januari 2003 op initiatief van personen met ruim 20 jaar ervaring en vakkennis in de sector van de bewaking. Onlangs werd dan ook met de nodige luister het tienjarig bestaan gevierd. ‘De onderneming biedt een totaal pakket inzake bewaking en beveiliging aan’, aldus CEO Patrick Claessens en security consultant Herman De Voeght. ‘Een persoonlijke service, het bieden van kwaliteit, de nodige vakkennis, een directe communicatie met de klant en een efficiënte kostenberekening, krijgen bij ons de nodige aandacht. De aangeboden dienstverlening zal in de toekomst verder uitgebreid worden. ‘Mentor Worldwide Security Services’ is actief in de regio’s Antwerpen, Mechelen, Brussel en in de provincies Limburg, Oost- en West-Vlaanderen. Tot het omvangrijke klantenbestand behoren Antwerpse diamantairs, de maritieme sector, bedrijven uit de haven, musea, intercommunales, grote internationale ondernemingen en consulaten’.

Meer informatie kan bekomen worden bij ‘Mentor Worldwide Security Services’, Luchthavenlei 1 – bus 39 – 2100 Deurne, tel. 03-285 66 20, www.mwss.be.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.