Parallelwegen kant berlaar aan de beurt

12 jun 2016 - 14:29

Nieuws

Eerstdaags start de laatste fase van de heraanleg van het kruispunt van de Ring en de Mechelsesteenweg. Tot in september – wanneer de werken normaliter achter de rug zullen zijn – worden de parallelwegen langs de kant van Berlaar aangepakt. Meteen wijzigt ook de verkeerssituatie een laatste keer.

Na de openstelling van de tunnel einde april, werden de parallelwegen langs de kant van de Antwerpsesteenweg aangepakt. Zodra deze voltooid zijn kan het verkeer dat komende van de Antwerpsesteenweg de richting Duffel uit moet, via de parallelweg langs de kant van de Carrefour naar de Mechelsesteenweg. Het verkeer dat van de Antwerpsesteenweg komt en naar Lier-Centrum moet, volgt de parallelweg langs de kant van de Carrefour tot de verkeerslichten aan het kruispunt en draait links af naar Lier-Centrum. Verkeer dat vanuit het centrum richting Antwerpen moet, slaat aan het kruispunt rechtsaf de parallelweg op. Op de Ring gaat ook de inrit naar de Carrefour opnieuw open.

Wanneer de parallelwegen langs de kant van Berlaar worden aangepakt, moet het verkeer dat van Berlaar of Kessel komt door de tunnel rijden, om vervolgens via de verkeerslus de parallelweg richting Duffel te nemen of via het kruispunt boven de tunnel richting centrum te rijden. Verkeer dat van Duffel komt en de richting Berlaar uit moet, rijdt over het kruispunt en vervolgens naar links over de nieuwe parallelweg langs de kant van het centrum, om aansluitend via de verkeerslus de tunnel in te rijden. Verkeer dat van Lier-Centrum komt en richting Berlaar moet, slaat verplicht rechtsaf aan het kruispunt om vervolgens via de parallelweg kant centrum en de verkeerslus de tunnel in te rijden.

Verkeer van de richting Berlaar dat naar Duffel moet rijdt door de tunnel en vervolgens via de verkeerslus en de nieuwe parallelweg langs de kant van de Carrefour naar de Mechelsesteenweg. Verkeer dat vanuit de richting Berlaar het centrum in moet, rijdt eveneens door de tunnel en dan via de verkeerslus en de parallelweg langs de kant van de Carrefour tot aan het kruispunt, waar links moet afgedraaid worden naar het centrum.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.