OPENINGSAVOND LIER CENTRAAL 2024

05 jul 2024 - 23:34

Nieuws

Donderdag 11 juli heeft vanaf 18.30 uur op de Grote Markt de openingsavond van Lier Centraal 2024 plaats. Telkens tweemaal in juli en in augustus kunnen gratis live-optredens van topartiesten bijgewoond worden. De spits wordt afgebeten door Omdat Het Kan & Average Bob, 2Fabiola &dj Hanz.

Omdat Het Kan & Average Bob staan garant voor een spectaculaire show. Met hun explosieve energie en een mix van hits uit alle generaties, weten ze telkens weer het publiek te vermaken. Average Bob heeft het eigen radioprogramma ‘Boitlyfe’ op Studio Brussel, virale video’s en grappige content op Instagram en Tik Tok. Hij staat verder bekend om zijn vermogen om mensen aan het lachen te brengen en zijn unieke mix van extreme sporten en comedy op YouTube. Omdat Het Kan is dan weer een echte TikTok-legende en een regelmatige gast op Studio Brussel & MNM. De optredens op Rock Werchter en Camping Kitsch waren onvergetelijk. Sinds 2018 vormen Average Bob en Omdat Het Kan een onafscheidelijk duo.

Pat Krimson en Loredana waren de meest geboekte Vlaamse artiesten tijdens de zomer van 2023. Als 2Fabiola vormen ze al jaren een echte dance-sensatie. Tijdens de gouden jaren ’90 scoorden ze de ene hit na de andere. In 2014 lieten ze opnieuw van zich horen en namen ze deel aan de préselecties voor Eurosong. Ze waren te gast in het TV-programma ‘Liefde voor Muziek’, terwijl Loredana schitterde in ‘The Masked Singer’. In 2023 toerde 2Fabiola voornamelijk door België en Nederland. Ondertussen werken ze hard aan hun solo-carrière, wat aantoont dat het vuur nog lang niet gedoofd is. Op het podium van Lier Centraal worden ze bijgestaan door gitarist Thomas Renard. Samen zullen ze ongetwijfeld zorgen voor topentertainment en ambiance.

Tekst DéBé

Foto Lier Centraal

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.