Opening speljaar spellenclub Pallieter

15 sep 2016 - 15:07

Nieuws

Op zaterdag 24 september start na de zomerstop het nieuwe speljaar van spellenclub Pallieter. Iedereen is welkom voor een gratis namiddag en avond gezelschapsspellen op de eerste verdieping van café ‘De Refuge’ aan het Zimmerplein 12. De start wordt gegeven om 14 uur; het einde is voorzien om middernacht.

Omdat het de feestelijke opening betreft biedt het nieuwe bestuur – dat werd uitgebreid met drie nieuwe leden – onder leiding van voorzitter Elke Mertens en secretaris Katrien Enzlin hapjes aan. Ondertussen werd de feitelijke vereniging omgezet tot vzw. En werd toegetreden tot de Koepel van het Liers vCultuurbeleid.

Spellenclub Pallieter heeft als doel het samenspelen van bord- en gezelschapsspellen in Lier en omstreken te bevorderen. Elke vierde zaterdag van de maand wordt vanaf 14 uur samengespeeld in café ‘De Refuge’. Deze speldagen staan open voor iedereen en zijn gratis. Twee keer per jaar wordt een spellenweekend op verplaatsing georganiseerd. Het eerstvolgende weekend heeft plaats van vrijdag 2 tot zondag 4 december op het domein ‘Horst’ in Schoten.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.