Online reserveren voor kinderopvang kadee

29 mei 2016 - 10:00

Nieuws

Vanaf volgend schooljaar is het verplicht om vooraf online te reserveren voor de Kinderopvang Kadee. Dit geldt voor alle locaties: de Speelmicroob, de Pastoriestraat, de KTA-site, Lisp en Koningshooikt. Elk moment waarop opvang nodig is, voor of na school, op woensdag of op vakantiedagen, moet vooraf online gereserveerd en betaald worden.

Het nieuwe systeem moet op de eerste plaats de veiligheid van de kinderen garanderen, omdat de medewerkers van de Kinderopvang vooraf weten welke kinderen wanneer moeten opgevangen worden. Daarnaast kan ook de werkplanning van het personeel beter afgestemd worden op het aantal te ontvangen kinderen. Wie op het laatste moment annuleert zonder geldige reden, wacht wel een administratieve boete van 10 euro.

Als gevolg van de nieuwe aanpak moeten alle kinderen opnieuw ingeschreven worden, zodat er een fiche kan aangemaakt worden. Alle ouders worden dan ook uitgenodigd om tussen 1 juli en 5 september, opnieuw langs te komen in jeugdcentrum Moevement, Aarschotsesteenweg 1. De ouders zullen trouwens nog een brief ontvangen. Het Jeugdcentrum is open op maandag van 13 tot 20 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13 tot 16.30 uur en vanaf september op vrijdag tot 20 uur. De ouders krijgen een login en alle informatie om online te resreveren.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.