Nieuwkomers op cd&v-verkiezingslijst

26 apr 2018 - 10:29

Nieuws

Nadat eerder de top van de lijst van de CD&V Lier-Koningshooikt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober bekend werd gemaakt, worden thans met Artur Issaev, Onur Alar en Yannick Hermans, 3 jongeren aangekondigd. De eerste plaatsen worden zoals eerder gemeld ingenomen door Stijn Coenen (39), Evi Van Camp (35), Koen Breugelmans (57) en Stéphanie Van Campenhout (29). Gert Van Ester (46) fungeert aks lijstduwer.

Artur Issaev (29) studeerde handelswetenschappen, is zaakvoerder van het bouwbedrijf Italz en al jaren actief binnen de CD&V. Hij is voorzitter van de Tsjeteense jongerenorganisatie ‘Wey-Du’ en was aangesloten bij AC Lyra en de zwemclub. Vorig jaar verhuisde hij van Berlaar naar Lier. In Berlaar zetelde hij in de gemeenteraad en was hij voorzitter van de commissie openbare werken.

Onur Alar (25) heeft Turkse roots, maar is geboren en getogen in Lier. Hij studeerde Internationaal Ondernemen in Antwerpen en woont op Zevenbergen. Hij heeft al langer interesse in politiek.

Yannick Hermans (27) werkt 10 jaar in de bouwsector. Hij is voetbaltrainer bij Bacwalde, actief binnen de KLJ Lier-Noord en Lier-Zuid, binnen de jeugdraad en de gewestraad van de KLJ.

Tekst: DéBé

Foto:CD&V

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.