Nieuwjaarsreceptie voor personeel stad

14 jan 2019 - 10:29

Nieuws

Naar goede gewoonte had in cultuurcentrum De Mol de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de personeelsleden van de stad, het OCMW en de Lokale Politie plaats. Na het officiële gedeelte volgde een walking dinner en een optreden van de covergroep ‘Kings of Queen’. De feestelijkheden werden afgesloten met een afterparty, die werd opgeluisterd door de dj’s Hilde Havermaet en JC Gilliams.

De genodigden werden welkom geheten door ceremoniemeester Rik Pets. Vermits de receptie in het teken stond van ‘A Touch of Gold’, hadden meerdere aanwezigen een gouden detail voorzien in hun outfit. De burgemeester en de leden van het schepencollege werden voorgesteld in een power point-presentatie, waarna burgemeester Frank Boogaerts en algemeen directeur Katleen Janssens ‘in de stoel’ op de rooster werden gelegd door Herbert Bruynseels.

Volgende personeelsleden die in 2018 met pensioen gingen werden in de bloemetjes gezet: Luc Berkvens, Gommaar Mertens, Luc Van Elst, An Vandeperre, Magda Van den Bergh, Marleen Bouwen, Danny Van Gansen, Olga Van Hove, Guido Heijkers, Margot Jacobs en Annie Thys. Gingen eveneens met pensioen, maar waren verontschuldigd: Ingrid Busschots, Christine Vyvey, Anne Schroons, Rita Van Dyck en Rita Van Loock.

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.