Nieuwjaarsreceptie vlaams belang

24 mrt 2013 - 15:47

Nieuws

Onder ruime belangstelling had vrijdag 18 januari 2013 in zaal de Lispenaar aan de Voetbalstraat de nieuwjaarsreceptie van de plaatselijke afdeling van het Vlaams Belang plaats. De talrijke genodigden werden er toegesproken door lokaal voorzitter Olivier Peeters en door volksvertegenwoordiger en nationaal ondervoorzitter Barbara Pas.

Oliver Peeters verwees naar de recente politieke ontwikkelingen op lokaal vlak en naar de vernieuwingen binnen het plaatselijke bestuur. Met 3 gemeentaraadsleden (Jan Miortelmans, Ella Cornelis en Marcel Taelman) en 1 OCMW-raadslid (Jan Van Gorp en vervolgens Walter Mariën), heeft het Vlaams Belang niets van zijn slaagkracht ingeboet. Met verwijzing naar de moeilijke financiële situatie van de stad, hield hij een pleidooi om met het oog op besparingen het aantal schepenambten van 9 tot 6 te beperken.

Barbara Pas stond stil bij het afzwakken en doorprikken van het ‘cordon sanitaire’ en formuleerde de nodige kanttekeningen bij het beleid van de eurocraten, de dotaties en de rol van het koningshuis en de stichting van Fabiola.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.