Nieuwe voorzitter bij jci-lier

29 aug 2017 - 11:55

Nieuws

In het vooruitzicht van het werkingsjaar 2017-2018 heeft JCI-Lier een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter gekozen. Kenneth De Decker staat daarbij in deze hoedanigheid voor een grote uitdaging. Het aangaan van uitdagingen en het aftasten van de eigen grenzen, vormt trouwens het thema van het nieuwe werkingsjaar.

Op 9 en 10 juni organiseerde JCI-Lier onder het motto ‘Zimmervation’ met het nodige succes het Vlaams Congres van JCI. De workshops en de presentaties hadden plaats op de campus van Thomas More. De inleidende party in de Jezuïetenkerk en het slotgalafeest in Den Boomgaard. De deelnemers kregen eveneens een begeleide stadwandeling voorgeschoteld met een bezoek aan enkele bezienswaardigheden. Tijdens het nieuwe werkingsjaar staan weer tal van opleidingen, maatschappelijke projecten, een business- en netwerkavond en een jobbeurs met speciale aandacht voor de jeugdwerkloosheid in Lier op het programma.

De link met ‘Lierke Plezierke’ wordt gelegd via de ‘Triple-Cup’, het opruimen van het stadspark of het opknappen van een woning van een gezin met minder financiële mogelijkheden. Ontspanning is dan weer voorzien tijdens de skireis, het galabal van 3 maart 2018, de ‘freetrace’ en ‘Tour Marginal’. Met een ruime delegatie wordt deelgenomen aan 4 JCI-congressen: het Nationaal Congres in Gent op 22, 23 en 24 september, het Wereldcongres in Amsterdam, het Europees Congres in Riga en het Vlaams Congres in Veurne. De werking concentreert zicht verder rond de diverse commissies. JCI-Lier verbroedert nog steeds met JCI-Aberdeen. In Lier wordt elke tweede donderdag van de maand om 20 uur vergaderd in ‘de Comeet’ in de Florent Van Cauwenberghstraat.

Tekst: DéBé

Foto’s: Lies Verschaeren

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.