25 mei 2021 - 17:01
NieuwsVan zodra de programmatie van cultuurcentrum De Mol opnieuw van start gaat, kan Jeroen Beckers van ‘Chef’s BBQ’ uit Emblem begroet worden als nieuwe uitbater van het cultuurcafé van ‘De Mol’. In afwachting hiervan verzorgt hij de catering van de zomerbar tijdens de 8ste editie van ‘Zomer in het Park’.
Jeroen Beckers is van opleiding elektricien. Hij hield altijd van koken en kocht in april 2018 een foodtruck. Het ging om een belangrijke investering, die hem toeliet om een uitgebreid gamma van gerechten aan de man en de vrouw te brengen. Tussen 2011 en 2017 volgde hij in avondschool een aangepaste opleiding, met als specialisatie de richting (hulp)kok en slagersgast. Om zich vertrouwd te maken met de nieuwste technieken en ingrediënten, schreef hij zich nadien nog in voor extra opleidingen. Jeroen werkt bij voorkeur met kwalitatieve streek- en hoeveproducten. Hij verzorgt alle mogelijke feesten: een verjaardag, een communiefeest, een receptie, een geboorte, een huwelijk, een jubileum, straat- of bedrijfsfeest. Het kan gaan om een totaal concept of om een brunch, ontbijt, hapjes, een pizzaparty, gourmet, fondue, een Breugeltafel, paella, een kaasschotel, ribbekes, hamburgers of een barbecue. Naast traiteurdienst aan huis, kunnen gerechten ook afgehaald worden. In het cultuurcafé van De Mol wacht hem een nieuwe belangrijke uitdaging. Meer informatie kan bekomen worden via info@chefsbbq.be of 0497 55 09 23.
Tekst: DéBé
Foto’s: Luc Peeters