Nieuwe toeristische publicatie ‘visit Lier’

22 jan 2016 - 16:26

Nieuws

Toerisme Lier heeft de nieuwe viertalige toeristische brochure ‘Visit Lier’ voorgesteld. Volgens schepen Rik Verwaest gaat het om de opvolger van het toeristisch magazine ‘Goesting in Lier’, dat vijf edities kende.

In juni 2015 werd de toeristische website ‘Visit Lier’ gelanceerd. Deze kent flink wat belangstelling en geniet in dit digitale tijdperk duidelijk meer aandacht dan gedrukte brochures. De publicatie ‘Visit Lier’ biedt in één oogopslag een volledig beeld van het toeristisch aanbod voor de individuele toerist en de toevallige passant die één of meerdere dagen in Lier verblijft. ‘Visit Lier’ telt 24 pagina’s, is rijk geïllustreerd met foto’s en bevat teksten in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Duits. Voor meer achtergrondinformatie wordt verwezen naar de website www.visitlier.be.

De publicatie ligt gratis ter beschikking bij Toerisme Lier, in de musea en de hotels. Ze kan ook gedownload worden van www.visitlier.be. Van de brochure werden 25.000 exemplaren voorzien, goed voor een kostenplaatje van 6.680 euro. Voor 2016 ligt de toeristische focus op het nieuwe Jeugdhostel in een vleugel van het voormalige klooster van de Zwartzusters en op het feit dat het precies 100 jaar is geleden dat de roman ‘Pallieter’ van Felix Timmermans verscheen.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.