Nieuwe shirtsponsors voor geel groen berlaar

29 aug 2015 - 16:47

Nieuws

In aanwezigheid van de spelers, de bestuursleden, de medewerkers en de supporters heeft voetbalclub Geel Groen Berlaar in het supporterscafé De Poemp de nieuwe shirts en sponsors voor het seizoen 2015-2016 voorgesteld. De club is al 42 jaar actief in het amateurvoetbal en wordt niet alleen omwille van de kleuren maar ook wegens de familiale sfeer vaker geassocieerd met FC De Kampioenen.

Geel Groen werd met de steun van Jef Vervloet van het BP-tankstation in Berlaar, in 1973 opgericht door Denis Vermeulen, Paul Jacobs, Marcel Berghmans en Gaston Van Tienen. De club speelde vele jaren op vrijdagavond vriendschappelijke wedstrijden op de terreinen van FC De Keyzer en besteedde veel aandacht aan de randactiviteiten. Daartoe behoort de legendarische uitstap naar de Bundesliga-wedstrijd FC Keulen-Bayern München met Jean-Marie Pfaff. 30 jaar gelden werd Geel Groen omgedoopt tto Geel Groen Berlaar en volgde een nauwere samenwerking met het gemeentebestuur. Het meest memorabele seizoen was ongetwijfeld de campagne 1990-1991, die bekroond werd met de gewonnen finale (2-0) tegen FC Goelen.

Na verschillende omzwervingen wordt sinds 2012 steeds de vrijdagavond vriendschappelijk gespeeld op de terreinen van SK Berlaar. Feesten vormt nog altijd een belangrijk onderdeel van de clubwerking. Zo wordt jaarlijks de uitstap gemaakt naar het Schlagerfestival in Hasselt en heeft een après-ski-party plaats in café De Poemp. De laatste jaren wordt een stijgend ledenaantal genoteerd en melden zich steeds meer kandidaat-sponsors. Zo geniet Geel Groen Berlaar de steun van JJA Ramen & Deuren, Schuco, Café De Poemp, Industriële Ondernemingen Peeters, Uitvaartverzorging Bosmans, Groenten & Fruit Dieltjens en Wijnen Pauwels.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.