Nieuwe politietrhiller van ludo geluykens

23 feb 2015 - 18:53

Nieuws

‘Chantage in het schepencollege’ is de titel van de nieuwste politiethriller van auteur Ludo Geluykens. Het is al het zesde boek dat verschijnt in de reeks ‘Somers en de Winter’. Het boek ligt sinds deze week in de boekhandel en wordt op 17 maart officieel voorgesteld in het stadhuis van Lier.

Eerder verschenen: ‘Moord op de scheidsrechter’ rond het voetbal en de bankwereld, ‘Adellijke Intriges’ over de betere kringen van Lier en omgeving, ‘Een drug te ver’ over de drugswereld, ‘Losgeld voor een kind’ over de ontvoering van een kind en ‘Moord aan de balie’, waarbij advocaten en rechters de hoofdrol vervullen.

In het nieuwste boek ‘Chantage in het schepencolleg’ vindt Mieke Verstraeten, schepen van Openbare Werken in Lier, bij haar post een enveloppe met een kogel in. Haar man maakt zich ongerust en wil dat ze dit meldt bij burgemeester Walter De Vos. Deze linkt het voorval aan andere verhalen die de kop opsteken over het schepencollege. In buurgemeente Ranst heeft burgemeester Leo Huismans ook problemen binnen zijn gemeentebestuur.

Wanneer er weer een bedreiging toekomt bij de schepen, blijkt dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en dat er een verband bestaat tussen de problemen in de twee schepencolleges. Commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter moeten in beide schepencolleges op zoek gaan naar de waarheid. Blijkt dat ‘ten dienste staan van de gemeenschap’ niet altijd de eerste doelstelling is bij de schepenen.

Deze nieuwe politiethriller wordt dinsdag 17 maart voorgesteld in het Lierse stadhuis door schepen Rik Verwaest en de burgemeesters Frank Boogaerts (Lier) en Lode Hofmans (Ranst). Het boek kost 19,90 euro en kan bekomen worden o.m. bij de auteuir (ludogeluykens@skynet.be of 0478-45 01 50) en in de Strandaard Boekhandel.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.