Nieuwe initiatieven van jovojo

06 nov 2013 - 19:00

Nieuws

De vzw. ‘Jongeren voor Jongeren’ voorziet informatie, documentatie en begeleiding voor jongeren met een ernstig zieke ouder. De volgende weken en maanden worden enkele opvallende initiatieven genomen om de actieradius te verruimen.

Zo worden gastcolleges in Lierse scholen gepland. Auteur Nico Steiner schreef een monoloog over de problematiek die de jongeren beroert. Deze zal op school voor de jongeren worden opgevoerd en ’s avonds in een theaterzaal voor de ouders herhaald worden.

Zaterdag 16 en zondag 17 november kan telkens van 14 tot 18 uur in het lokaal aan het Oud Kerkhof 6 (in het begijnhof) wijn geproefd, gebotteld en aangekocht worden. Een fles rode Bourgognewijn van 2013 kost 9 euro de fles.

De vzw. geeft ook een kleurrijke maandkalender voor 2014 uit, met aanduiding van de feestdagen en de verlofperiodes.

De kalender wordt geïllustreerd met Lierse aquarellen en tekeningen van kunstschilder Fons Teijssen en kost 8 euro. De kalender is te verkrijgen bij JovoJo, Oud Kerkhof 6, de woensdag van 12 tot 16 uur, in café de Refuge, Zimmerplein 12, de Falstaff, Zimmerplein 5, de Sint-Gummarus, Felix Timmermansplein 1 of via 0479-03 02 02.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.