Nieuw seizoen bij de poppentovertrein

26 okt 2015 - 18:01

Nieuws

Zondag 1 november gaat het seizoen 2015–2016 van de Poppentovertrein van start. Tot en met zondag 20 maart heeft de zondagvoormiddag om 10.30 uur in den Bril een voorstelling plaats, in het bijzonder voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Tickets kunnen online besteld worden via www.denbril.be. Ze kosten 5 euro voor kinderen tot 12 jaar en 7 euro voor volwassenen.

Met ‘De Leeuw en de Muis’ bijt Guck’Mal Figurentheater op 1 november de spits af. De centrale figuur is een kleine nieuwsgierige muis, die in de klauwen van een leeuw raakt. Op 8 november handelt ’Gekko’ door Studio Gekko over de belevenissen van ‘Herman de poetsman’. Op 15 november stelt ‘Poppentheater H. Schoen een kleine bange krab die ervan droomt om held te zijn, centraal.

Op 22 november pakt Poppentheater Koekla uit met kabouter Thijm en een klein dik varkentje. ‘Reusachtig Cool’ is een oud Iers volksverhaal dat op 29 november gebracht wordt door Theater De Winter. ‘Sprookjestroep’ door Theater Spoor 6 vertelt op 13 december het wedervaren van Jacoba en Wilhelmina, de nichtjes Grimm, die op het sprookjesbos moeten passen. 2015 wordt op 20 december afgesloten door Theater Kukula met ‘Sonate voor Lulu’. In deze niet alledaagse kerstshow met klassieke muziek van Vivaldi, Bach en Pachelbel, zijn het kleine jongetje Joshua en het hondje Lulu de centrale figuren.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.