Nieuw cultuurseizoen in de mol

11 okt 2014 - 20:48

Nieuws

Bij de start van het nieuwe seizoen van cultuurcentrum de Mol zijn al 17.486 tickets en 1.556 vriendenpassen de deur uit. Van bij de eerste dag liep de ticketverkoop als een trein. Gelet op de ruime belangstelling bij gelegenheid van de seizoenopener ‘Abba Gold’ staat het cultuurcentrum een mooi jaar te wachten.

In het totaal zijn 88 voorstellingen geprogrammeerd. Dit zijn er 18 minder dan vorig jaar. Ondertussen zijn van 3 succesvoorstellingen – ’15 jaar in de Gloria’, ‘Dagboek van een Soigneur’ door Theater Antigone en ‘Man van de Wereld’ door Steven Goegebeur – extra voorstellingen ingelast die ook al bijna uitverkocht zijn.

Kaarten voor grote namen zoals Rob de Nijs, Bart Cannaerts, Hooverphonic en Hans Liberg, gaan als zoete broodjes de deur uit. Gelukkig hebben de voorstellingen plaats in een grote zaal, zodat nog tickets beschikbaar zijn, al wordt even wachten niet aangeraden. De figuur van Lucas Van den Eynde loopt als een rode draad doorheen de programmatie.

Hij is te zien in o.m. ‘Dagboek van een Soigneur’ – waarvan een extra voorstelling werd voorzien op 20 november -, ‘Door het venster van den tram’ – waarin hij samen met Tiny Bertels nummers van Wannes Van de Velde brengt – en ’15 jaar in de Gloria’ – waarin hij samen met Frank Focketyn herinneringen aan het TV-programma oproept -. Deze laatste voorstelling is alleen in Lier te bewonderen!

Op het einde van het seizoen krijgt Lucas Van den Eynde ‘carte blanche’ om enkele gasten uit te nodigen. Eén van hen wordt ongetwijfeld Jan De Wilde. De andere namen blijven voorlopig nog een geheim.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.