Netwerkevent voor en door Lierse handelaars

21 mrt 2016 - 15:03

Nieuws

In het Lierse stadhuis vond een netwerkevent plaats voor en door Lierse ondernemers die gevestigd zijn in de handelskern. Het initiatief werd mede gedragen door de Economische Raad – de stedelijke adviesraad voor economie – en de stad. Ruim 90 deelnemers namen deel aan deze ‘blind date’ met collega-handelaars waarbij ze elkaar beter leerden kennen.

In een korte uiteenzetting werd de doelstelling om via dialoog en samenwerking Lier te promoten als aangename stad om in te ondernemen, evenals de uiteindelijke strategie omtrent de samenwerking van de verschillende bestaande Lierse handelsverenigingen, toegelicht. De grote opkomst van handelaars uit diverse commerciële segmenten en de enthousiaste reacties tijdens en na het sfeervolle netwerkmoment, konden getuigen van een geslaagd event.

De stimulans tot samenwerking geeft de stad en haar handelaars, volgens schepen Lucien Herijgers, een momentum om op verder te bouwen. Onder het motto ‘samen bereik je meer dan alleen’, werden de banden gesmeed en constructieve afspraken gemaakt. De opbouwende en solidaire sfeer die de deelnemers konden ervaren, ondersteunt het geloof in de voordelen van samenwerking om de gemeenschappelijke doelstelling te voeden, met name Lier voor de consument en de bezoeker op de kaart zetten.

Handelaars en ondernemers die graag verdere actuele informatie wensen te ontvangen, kunnen zich inschrijven op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar sta.le@lier.be of door zich aan te melden voor de besloten facebookgroep ‘Lierse handelsvereniging ledenplatform’.

Foto: Fotograaf Netwerkevent

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.