Netwerkdiner van businessclub zvk proost Lier

17 dec 2016 - 11:09

Nieuws

In het toprestaurant ‘Jerom’ van chef Filip De Pauw in Antwerpen had onder het motto ‘Foot goes Food. Art meets Art’ in samenwerking met enkele hoofdsponsors een event van de businessclub van ZVK Proost Lier plaats. Naast een aantal sponsors die reeds lid zijn van de businessclub, werd aan de sponsors gevraagd om ook een aantal ondernemers die geen lid zijn mee te brengen. Zodoende wil de businessclub niet alleen haar leden ‘verzorgen’, maar ook blijven zorgen voor nieuwkomers en vers bloed. Ere-genodigde was de internationaal vermaarde glaskunstenares Isabelle Scheltjens, die haar atelier heeft in Grobbendonk.

De avond werd aangeboden door de sponsors Fintro Lier, BMW Patrick Smets Lier, Baken Groenvoorziener Broechem en Aspen Indoor Ski Wilrijk. In zijn gelegenheidstoespraak verwees commercieel manager Tim Van Keer naar het opzet en de essentie van de businessclub. Zijn verhaal ging van start in 1957, toen Louis Proost in Waregem wereldkampioen wielrennen bij de liefhebbers werd. Hij opende in Lier het gelijknamige café, waar o.m. ZVK Proost werd opgericht. De ploeg stootte door in de opeenvolgende provinciale en nationale reeksen en bereikte in 2008 de hoogste afdeling van het Futsal. Onder impuls van o.m. Paul Van Genechten en sportief directeur Rony Ceusters behoort de club al meerdere jaren tot de top van het nationale zaalvoetbal. Om de ploeg nog meer ademruimte te geven werd de businessclub opgericht. De ruim 80 leden ontmoeten elkaar zo’n 10 maal per jaar tijdens diverse netwerkevents. Spreker vernoemde in het bijzonder Guy Schuermans, de ‘founding father’ van de club, Werner Mens van Fintro, Guido de Vos en Ingrid Mees,die meer is dan zijn administratieve rechterhand. Eén van de meest opvallende gasten van de avond was ongetwijfeld glaskunstenares Isabelle Scheltjens, die naam en faam verwierf in binnen- en buitenland en de unieke techniek van ‘glasfusing’ ontwikkelde. Zo maakte ze prachtige portretten van Mike Jagger, Kate Moss en Jan Hoet.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.