Neos Lier verwelkomt 200ste lid

31 mrt 2014 - 21:22

Nieuws

Neos, het Netwerk voor Ondernemende Senioren, mocht onlangs het 200ste lid verwelkomen. Caroline Verswijver uit de Mijl in Lier was de gelukkige. Ze werd gefeliciteerd door voorzitter Rita Van den Bulck en bedacht met een mooi boeket. De ruim 90 aanwezigen bezorgden haar een warm applaus.

Toen ze begin dit jaar voor het eerst, samen met een vriendin naar het Hof van Aragon kwam om een voordracht bij te wonen, was ze meteen overtuigd en werd ze lid. Dezelfde namiddag stond een boeiende en interactieve voordracht op het programma. Gastspreker Eric Decabooter, kinesist, bewegingsconsulent en bedrijfsergonoom, sprak over ‘Het belang van het slapen’. Hij putte uit een jarenlange ervaring en gaf helende tips mee om te genieten van een goede nachtrust. De voordracht werd met veel interesse gevolgd.

Iedere vierde dinsdag van de maand staat er een lezing op het programma. In april is het thema ‘Lier en de groote oorlog’ en in mei ‘100% ijs – Antartica’. De lezingen kunnen gratis bijgewoond worden door de leden. Niet-leden betalen 5 euro. Andere activiteiten zijn: de kaart- en spelnamiddagen, wandelingen, een bezoek aan de sterrenwacht Mira en de abdij van Grimbergen, het bijwonen van de musical ’14-18’ in de Nekkerhal in Mechelen, een vijfdaagse naar Friesland en zoveel meer. In juni wordt het werkjaar afgesloten met een gezellig ledenfeest.

Neos staat borg voor een gezonde mix van cultuur, ontspanning, beweging en boeiende uitstappen. Wie net met pensioen is en zin heeft in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen en veel gezelligheid, beleeft bij Neos Lier de tijd van zijn/haar leven!

Tekst: DéBé

Foto’s: ROM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.