Na een memorabel volgt een jubileumjaar voor ac lyra

12 jan 2017 - 15:05

Nieuws
Tips4Trips

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van AC Lyra maakten voorzitter Simon Chovau en secretaris Gery Follens hun beste wensen over voor 2017. Ze blikten terug op het voorbije jaar en maakten de plannen bekend voor het nieuwe jaar, waarin AC Lyra precies 70 jaar bestaat. Bij dezelfde gelegenheid werd de nieuwe clubkledij voorgesteld.

2016 was voor de club andermaal een memorabel jaar, waarin met Els Rens (marathon) de eerste deelname van een Lyra-atlete aan de Olympische Spelen werd genoteerd, Marieke Vervoort 2 paralympische medailles behaalde, een Europese medaille werd gehaald, een Belgisch record werd gevestigd en tal van podiumplaatsen en titels werden behaald. In 2017 bestaat de club 70 jaar wat gepaard gaat met tal van activiteiten, meetings en organisaties.

Op zondag 26 maart wordt de 14de reeks Natuurlopen afgesloten met de 3de Marathon van Lier – de Memorial Jef Breugelmans, die tevens geldt als Vlaams en Provinciaal Kampioenschap. Op 29 april treden de meisjes pupillen en miniemen aan in de Beker van Vlaanderen. Op 13 mei heeft het Antwerps Jeugdcriterium plaats en op 5 juni volgt het Provinciaal kampioenschap Jeugdmeerkamp. Op 5 augustus staat de Memorial Jos Verstockt op het programma. Op 30 september worden al voor de 12de maal de Internationale Metalyralympics georganiseerd en op 1 oktober voor de 2de maal het Provinciaal Kampioenschap Hamerslingeren. Op 3 september heeft in Lier het Belgisch Pistekampioenschap Estafetten plaats. Het jaarlijks huldefeest staat op 14 oktober geprogrammeerd.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.