Massale belangstelling voor havenfeesten

24 aug 2015 - 16:16

Nieuws

De tweedaagse havenfeesten aan de jachthaven van Emblem hebben alweer een massale belangstelling en een succesvol verloop gekend. De jachthaven die al 21 jaar bestaat en gelegen is in de groene omgeving van de dode arm van het Netekanaal oefent een bijzondere aantrekkingskracht uit op de watersportliefhebbers.

De jachthaven beschikt momenteel over 40 ligplaatsen en hoopt op uitbreiding gelet op de lange wachtlijst van belangstellenden. Het bindteken tijdens de tweedaagse vormde de kilometerslange rommelmarkt op de kanaaldijk, die bezoekers uit binnen- en buitenland aantrok. Aan animatie voor jong en oud was er geen gebrek met de demonstraties met miniatuurschepen, de tochtjes op het water, het springkasteel, de klimmuur e.d.m.

Ook het Koninklijk Marine Kadettenkorps, afdeling Antwerpen was present. Het korps richt zich naar jongens en meisjes met een opvallende nautische belangstelling. Aan de jachthaven werd afwisselend opgetreden door goochelaar Carlo, Single Malt, Discovery Bay, Nightmare, Lost Souls en dj Fred. De eerste dag werd afgesloten met een prachtig vuurwerk. Al die tijd bleef geen plaatsje onbezet op het clubschip ‘den Daauver’ en aan de vele drank- en eetstandjes.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.