Ludo geluykens stelde 11de politietrhiller voor

07 mrt 2020 - 16:43

Nieuws

In aanwezigheid van de burgemeesters Frank Boogaerts (Lier) en Johan De Ryck (Ranst) werd in het stadion van Lierse Kempenzonen de politiethriller ‘Alles voor de Club’ voorgesteld. Het is al het 11de boek in de reeks Somers en De Winter.

Door de auteur wordt de inhoud in het kort als volgt samengevat: ‘Door financiële problemen raakt voetbalclub K Liere SK zijn licentie kwijt. Fred De Leeuw, een zakenman die de club wilde overnemen, verliest hierdoor een pak geld. De dag na het faillissement van de club wordt de directeur, Rudy Vercammen, vermoord teruggevonden. Uiteindelijk wordt K Lierse SK gered door het geld van Steven Van Lierde, een andere zakenman. Deze neemt later ook basketbalclub Antwerp Giants over. Het loopt allemaal vlot tot ook daar plots John Parker, een oud-speler die nauw aanleunt bij het bestuur, vermoord wordt. Werk aan de winkel voor commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul De Winter, die in de sportwereld en hun zakenpartners op zoek mogen gaan naar de moordenaars. Het wordt al snel duidelijk dat de clubs niet alleen sportieve problemen hebben’.

Als voorzitter van Lierse Kempenzonen heette Luc Van Thillo de genodigden welkom. Schepen Rik Verwaest noemde Ludo Geluykens een vooruitziend auteur. Hij verwees hiervoor naar een eerder boek, getiteld ‘Chantage in het Schepencollege’, dat ondertussen door de realiteit achterhaald werd. Johan De Ryck, burgemeester van Ranst, gaf een reeks persoonlijke beschouwingen bij het boek weer. In het eerste werk van de auteur ‘Moord op de Scheidsrechter’ nam K Lierse SK ook al een prominente plaats in. De 11de politiethriller telt 300 pagina’s, kost 19,90 euro en is te koop in de boekhandel en bij de auteur (Dennenlaan 32 in Ranst – ludogeluykens@skynet.be). Ondertussen ligt het script van het 12de boek al klaar. Het handelt over mannen die een dubbel leven leiden en geconfronteerd worden met escortdames. Voor de goede orde: het is niet autobiografisch.

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.