Lon neteland klinkt op eengemaakte kamer mechelen – kempen

27 jan 2018 - 15:52

Nieuws

Als blijk van de vernieuwde aanpak had het nieuwjaarsevent van het Lokale Ondernemersnetwerk Neteland van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen – Kempen plaats in de Jezuïetenkerk. ‘NewYear@Voka Neteland’ werd bijgewoond door de burgemeester van Lier, Berlaar en Nijlen, meerdere schepenen, vertegenwoordigers van openbare besturen en tal van leden-ondernemers.

Het selecte gezelschap werd welkom geheten door voorzitter Claudia De Moor van Vosschemie Benelux. Zij verwees in het bijzonder naar de ééngemaakte kamer Mechelen-Kempen. De nieuwe kamer telt 2 zetels (Mechelen en Geel), 45 medewerkers, 2.800 aangesloten bedrijven uit 40 steden en gemeenten die goed zijn voor 100.000 voltijdse arbeidskrachten. Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen omvat 9 lokale ondernemersnetwerken w.o. deze van het Neteland, waartoe de stad Lier en de gemeenten Berlaar, Duffel en Nijlen behoren. Op deze manier kan een nog betere dienstverlening met advies, opleidingen, contacten en het verdedigen van de belangen, verzekerd worden.

Claudia De Moor verwees ook al naar enkele initiatieven die in 2018 op het programma staan. Zo is er de Open Bedrijvendag met een hotspot in Lier, de Smaakwandeling in Duffel en Lier, tijdens dewelke een bezoek kan gebracht worden aan de ondernemingen in de Duwijcksite, de gemeentelijke ontmoetingsdagen in Berlaar en Nijlen en de ‘Voka Family Business Day’ bij Dox in Lier. Tijdens de bijeenkomst werden ook de leden voorgesteld van het team LON Neteland dat bestaat uit: Claudai De Moor (Vosschemie Benelux), John Alpaerts (Cobretti), Peter Celis (Eureco Software Solutions), Philip Deschietere (Deloitte Belgium), Chris Govaerts (Van Dessel Insurance Brokers), Yves Maes (Stijlbeton), Karin Van der Sluis (Newmo), Peter van Doninck (Voka Mechelen), Dirk Van Dyck (BNP Paribas Fortis), Staf Vervoort (Bouwbedrijf Vervoort) en Peter Wuyts (KBC Bank).

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.