Lisp-kermis met schitterende seniorenshow

04 aug 2016 - 17:56

Nieuws

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus wordt nu reeds voor de 11de maal de vernieuwde Lisp-kermis gevierd. Eén van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld de prachtige seniorenshow, die voor de 5de maal op het programma prijkt. Zowat alle activiteiten hebben plaats in de grote feesttent op de hoek van de Lispersteenweg en de Rivierstraat.

Donderdag 25 augustus gaat Lisp-kermis vanaf 18 uur van start met een bingoavond. Speelkaarten kunnen vooraf ter plaatse aangekocht worden. Naar goede gewoonte is andermaal een rijke prijzentafel voorzien. Vrijdag 26 augustus staat een schitterende seniorenshow op het programma. De tent gaat open om 12.30 uur. Medewerking wordt verleend door de Ronald Lee White Dancers onder leiding van Ronald Dewitte, zangeres Nadia, muzikant Paul Verhoeven en humorist Wim Quirynen. Ster van de namiddag wordt ongetwijfeld schlagerzangeres Mieke, die als 13-jarige werd ontdekt door, Pierre Kartner, alias Vader Abraham. Voor het 3 uur durende spektakel van dans, zang en muziek, is een drankkaart verplicht. Deze kost 15 euro en geeft recht op 3 drankjes en 1 stuk taart. Kaarten kunnen bekomen worden via een e-mail naar lispkermis.beheer@gmail.comof via gsm 0478-75 77 44. De feesttent is vlot bereikbaar voor gebruikers van een rolstoel of rollator.

Dezelfde dag volgt vanaf 19 uur een ‘After Work End of Summer Party’. Bij lekkere drankjes en fingerfood-hapjes wordt van 19 tot 21 uur door dj Dany muziek gespeeld, speciaal voor 25- tot 55-jarigen. Van 21 tot 23 uur neemt Sven Ornelis, presentator bij Radio Donna en medeoprichter en presentator bij Q-music de fakkel over, om deze nadien tot 1 uur opnieuw door te geven aan dj Dany. Zaterdag 27 augustus staat om 13.30 uur de traditionele kaartnamiddag ‘Slagen Halen’ op het programma, waarbij de deelnemers geregeld van partner wisselen. Naast de inleg, zijn weer tal van prachtige prijzen voorzien. Het kermisbal wordt vanaf 20 uur opgeluisterd door de ‘Golden Bis Band’, die bestempeld wordt als de beste schlagerband van de Benelux. De band speelde met zowaar alle Vlaamse artiesten en begeleidde meerdere internationale topartiesten. Later op de avond verschijnt Sergio op het podium. Hij presenteerde verschillende TV-shows en vertegenwoordigde in 2002 ons land op het Eurosongfestival met het nummer ‘Sister’. Uiteindelijk staat dj Dany tot 3 uur achter de draaitafel.

Zondag 28 augustus heeft van 13 tot 20 uur langs de verkeersvrije Lispersteenweg één van de grootste rommelmarkten van de regio plaats. Lokale handelaars voorzien drank- en eetstanden, terwijl allerhande randanimatie is voorzien. Op de parking van Lierse SK staan kermisattracties opgesteld. Tijdens de rommelmarkt wordt vanaf 14 uur in de feesttent opgetreden door Eddy Smets en Letty Lanka. Vanaf 19 uur wordt het orgelpunt geplaatst door ‘Domino’. Voor de 3de maal brengen ze tijdens Lisp-kermis uitstekende live-muziek en top entertainment. Ze spelen trouwens graag in op de wensen van het publiek. De avond wordt ingezet door Rony Lee uit Berlaar-Heikant, die al ruim 20 jaar op de planken staat en zowel in België als Nederland de finale van de soundmixshow haalde. Tot 24 uur zorgt alweer dj Dany voor een sfeervolle afsluiter. Dit jaar wordt de Trappist van Westmalle als kermisbier in de kijker geplaatst.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.