25 apr 2015 - 13:39

Nieuws

Zonder financiële avonturen aan te gaan, werd voor de jubileumeditie van 2015 een bijzondere inspanning geleverd. De hoofdlijnen liggen duidelijk vast, maar sommige details moeten nog verfijnd worden.

Donderdagavond 27 augustus wordt om 19 uur van start gegaan met de traditionele BINGO-AVOND, die vooral bekend is om de vlotte organisatie en de bijzonder rijke prijzentafel. Vrijdag 28 augustus volgt in de namiddag vanaf 13.30 uur een nieuwe VARIETESHOW vol zang, dans en muziek voor SENIOREN. Hiervoor wordt andermaal een beroep gedaan op Yvette Ravell en haar vertrouwde gezelschap, met o.m. Animolly, de Roland Lee White Dancers en Chris Clarke. Speciale gast is ditmaal niemand minder dan Danny Fabry. Vooraf reserveren voor een goede plaats, 3 drankjes en een stuk taart is andermaal noodzakelijk.

Vrijdagavond 28 augustus staat vanaf 20.30 uur in het teken van de VIERING van 10 JAAR LISP-KERMIS. Voor de muzikale omlijsting zorgt het orkest ‘Casablanca Carambole’. Met een ouderwetse ‘dj-battle’ wordt een stap in de tijd terug gezet. Dj’s van Radio Pallieter en Lifeline zullen bij deze gelegenheid achter de draaitafel staan. Hulde wordt tijdens de avond gebracht aan de personen die zich de voorbije 10 jaar in het bijzonder voor Lisp-Kermis hebben ingezet. Een ingetogen moment wordt ook voorzien voor medewerkers die helaas ontvallen zijn.

Zaterdag 29 augustus wordt in de namiddag (vanaf 13.30 uur) tijdens het rondje ‘Slagen Halen’ een kaartje getrokken. Dezelfde avond brengt de GOLDEN BIS BAND, de vaste begeleidingsband tijdens het Schlagerfestival in Hasselt, vanaf 20 uur urenlang live-muziek. Bovendien wordt opgetreden door Elke Taelman en Laura Lynn. Mogelijk wordt hier nog een Top Act aan toegevoegd. Zondag 30 augustus heeft langsheen de verkeersvrije Lispersteenweg vanaf 13.30 uur één van de grootste rommelmarkten van de regio plaats. ’s Namiddags wordt vanaf 14.30 uur in de tent opgetreden door Eddy Smets en Letty lanca, die de allereerste Lisp-Kermis 10 jaar geleden kleur en inhoud gaven. In een hoek van de tent wordt ondertussen gevarieerde kinderanimatie geconcentreerd. Vanaf 18 uur wordt de jubileumeditie afgesloten in aanwezigheid van Bendit, Ronny Lee, Pino en Willy Sommers. Om 24 uur valt het doek definitief over de jubileumeditie.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.