Lisp-kermis: 4 dagen kwaliteitsvol amusement

07 jul 2014 - 09:58

Nieuws

Van donderdag 28 tot en met zondag 31 augustus heeft voor de 9de maal de vernieuwde Lisp-Kermis plaats. Hoogtepunten worden ongetwijfeld de seniorenshow ‘Charleston Time’, de travestieshow, de rommelmarkt en de muzikale showavonden.

Donderdag 28 augustus worden de feestelijkheden om 19 uur ingezet met een grote bingo-avond in de feesttent. Speelkaarten kunnen vooraf ter plaatse aangekocht worden. Vrijdag 29 augustus wordt om 14 uur de exclusieve seniorenshow ‘Charleston Time’ opgevoerd. Tijdens dit 3 uur durend spektakel in onvervalste cabaretstijl vol zang, dans en muziek, wordt Yvette Ravel bijgestaan door illusionist Marcelino, sfeermaker Animolly, de Ronald Lee White Dancers onder leiding van meervoudige Belgisch danskampioen Ronald De Witte. Speciale gast is Bobby Prins die onvervalste levensliedjes brengt. De show richt zich in het bijzonder naar senioren en medioren die nog jong van hart zijn.

De brede in- en uitgangen, de aangepaste hellingen, de stevige vloer, de in- en uitstapmogelijkheden vlakbij de ingang, de aangepaste toiletvoorzieningen en de ruime parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving, maken de feesttent vlot bereikbaar voor gebruikers van een rolstoel of rollator. Vooraf reserveren via 0474-35 65 85 is verplicht. Voor 12 euro heeft men recht op een gereserveerde plaats, 3 drankjes en een stuk taart. Het overeenstemmende bedrag dient overgeschreven te worden op rekeningnummer BE94 9796 5633 2014.

Vrijdag 29 augustus heeft om 21 uur voor de tweede maal een travestieshow plaats. Het wordt andermaal een spetterend spektakel met prachtige kostuums en frivole doch stijlvolle acts vol glamour en glitter. Medewerking wordt verleend door Miss Vinyl Dessertstorm, Daisy Divine, Queen Stefanie en Chriss Pippa. Zaterdag 30 augustus wordt om 13.30 uur ingezet met een kaartnamiddag en vanaf 20 uur afgerond met een showavond met de Schlagershowband, één van de meest gevraagde showorkesten in België, Nederland en Duitsland, en Garry Hagger, die al 40 jaar op de planken staat en kan terugblikken op een rijke muzikale carrière.

Zondag 31 augustus heeft vanaf 13 uur langsheen de verkeersvrije Lispersteenweg één van de grootste rommelmarkten van de ruime regio plaats. Wie zich haast kan eventueel nog een standplaats reserveren aan 1 euro de lopende meter via 0474-35 65 85. Buurtbewoners kunnen tot 15 juli een plaatsje reserveren voor de eigen deur. Terzelfdertijd heeft in de feesttent een kindernamiddag plaats met muzikale clowns en kinderdisco. Om 18 uur gaat het muzikale slotfeest van start met Ronny Lee uit Berlaar-Heikant, die tijdens de jaren ’90 zowel in Vlaanderen als in Nederland de finale van de soundmixshow haalde. Om 19.30 uur wordt hij afgelost door de leden van groep Domino, die zich te midden van het publiek bewegen. Tot middernacht wordt nog sfeervolle muziek gespeeld door dj. Danny.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.