Lions Lier twee neten steunt bouwplannen ksa

12 dec 2015 - 11:37

Nieuws

De KSA Lier is een nieuw lokaal aan het bouwen. De vloerplaat en de ondergrondse leidingen liggen er al. Lions Lier Twee Neten helpt de bouwplannen realiseren en sponsort 1.000 euro. KSA Lier telt momenteel bijna 170 leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in de stad.

Met 46.000 clubs en 1,35 miljoen leden is Lions de grootste NGO ter wereld. Onder het credo ‘We Serve’ zetten de leden zich in voor sociale, culturele en jongerenprojecten. In België telt Lions bijna 7.500 leden. Lions Lier Twee Neten werd in 1962 opgericht en heeft momenteel 50 leden. De voorbije jaren werd steun verleend aan het MPI Zevenbergen, de Emiliushoeve en de vzw. Sint-Pieter en recent nog Corderdojo.

Het aantal leden van KSA Lier stijgt al enkele jaren en blijft ook tot op vandaag aangroeien. Lions-voorzitter Michel De Vries looft vooral de maatschappelijke inzet van de leiding: ‘Het is heel belangrijk dat we jongeren vandaag een zinvolle vrijetijdsbesteding meegeven. Het engagement van de leiding verdient alle lof en is vergelijkbaar met de inzet van Lions leden voor de samenleving. Uiteraard springen we graag bij als we merken dat de huisvesting van KSA aan vernieuwing toe is’.

Dien Dewit, verantwoordelijke bij KSA Lier voor dit bouwproject, is blij dat de funderingen aan de Maasfortbaan er vandaag ook echt liggen. ‘We hebben uitgekeken naar dit moment. Nu kan iedereen zien dat het nieuwe lokaal er echt komt. Afhankelijk van de weersomstandigheden werken we verder in de loop van 21016. Vermits we met studenten van TSM Mechelen en een pak vrijwilligers werken, duurt de afwerking iets langer. Tegen 2018 moeten alle KSA-ers in hun nieuwe ‘burcht’ zitten’.

Foto:KSA

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.