Lier centraal zet de mama’s in de bloemetjes

13 aug 2014 - 09:52

Nieuws

Tot en met donderdag 21 augustus heeft op de Grote Markt de concertreeks ‘Lier Centraal’ plaats. De concertreeks werd op 3 juli geopend door de Mansana Band. Een week later stond niemand minder dan Johan Verminnen op het podium. Op 17 juli was het rocken geblazen met de ‘Sons of Queen’ en op 24 juli prijkten de sfeermakers van ‘de Leftband’ op de affiche. Op 31 juli zorgden Barbara Dex en Gunther Verspecht voor een onvervalst country-feest. Op 7 augustus tenslotte werd de sfeer van de jaren ’50 opgeroepen met ‘Along Comes Mary’.

Nu donderdag 14 augustus is het de beurt aan de veel geprezen Guido Belcanto, met in het voorprogramma de Lierse muzikanten ‘Dip and Dive’. Aan de vooravond van Moederdag wil ‘Lier Centraal’ voor een extraatje zorgen. Alle mama’s worden met name in de bloemetjes gezet. Iedereen kan een foto van zijn/haar mama, vrouw, vriendin, dochter … met een korte,toffe, persoonlijke boodschap insturen naar de organisatie van ‘Lier Centraal’.

De foto’s en de boodschappen worden de ganse avond geprojecteerd op een groot scherm. Iedereen kan zijn mama … dus verrassen met een fijn optreden en een hartverwarmende boodschap. Foto’s met boodschappen dienen uiterlijk op donderdag 14 augustus om 12 uur ingestuurd te worden via kristel@liercentraal.be of via de FB pagina van Lier Centraal. Een eventuele regenbui zal de pret niet bederven, want elke bezoeker krijgt bij regen een gratis regencape. Donderdag 21 augustus wordt de concertreeks afgesloten met uitsluitend lokale muzikanten, zoals ‘The Cuties and the Truckers, Nightmare, Joey en de‘Inglourias Bastards’.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.