Koninklijke judoclub Lier sluit judoseizoen af

25 jun 2018 - 11:40

Nieuws

Traditiegetrouw sloot Koninklijke Judoclub Lier het judoseizoen af met een gezamenlijke training van team A en team B op vrijdag 22 juni in hun dojo in het KTA ’t Spui.

Na 45 minuten intensief samen trainen in aanwezigheid van de geïnteresseerde ouders gingen de voorzitter Flor Govaerts en secretaris Geert Goetschalckx over tot de jaarlijkse uitreiking van de diploma’s, de medailles, de trofees voor het clubkampioenschap en een bijzondere beloning.

Diploma’s team A:

Behaalden de gele gordel (5e kyu): Loes Adriaensen, Esmee Verbeeck, Raya De Rycke en Maysa El Haloui.

Behaalden de oranje gordel (4e kyu): Ruben Mariën, Van den Hoof Finn en Van den Hoof Otto.

Medailles team A:

Behaalden de bronzen medaille (minimum 70% aanwezigheid op alle trainingen van september t/m mei): Jelle en Lotte Mortelmans, Laura Ruet, Otto en Finn Van den Hoof.

Behaalden de zilveren medaille (minimum 80% aanwezigheid op alle trainingen van september t/m mei): Loes Adriaensen, Matisse Ruet en Raya De Rycke.

Clubkampioenschap Team B:

Clubkampioen groep 1: Victor Bosteels

Clubkampioen groep 2: Quinten Rigole

Bijzondere beloning Team B:

Elk seizoen bekijkt het bestuur en trainersteam of er een lid een bijzondere beloning verdient omwille van een bijzondere prestatie.

Dit seizoen was er een gepersonaliseerd judopak weggelegd voor Quinten Rigole, 10 jaar ononderbroken lid van KJC Lier en clubkampioen die liefst 9 van zijn kampen won met de hoogste score ippon.

Flor Govaerts had ook nog een bijzondere vermelding voor Freddy Bellekens van het trainersteam die op 13 mei op de leeftijd van 67 jaar met vlag en wimpel slaagde voor het examen van zwarte gordel eerste dan voor de examencommissie van de Vlaamse Judofederatie.

Daarna werd het judoseizoen 2017-2018 officieel afgesloten met de traktatie van een ijsje voor de judoka’s.

Volgend seizoen viert KJC Lier haar 70-jaar bestaan!

Tekst: Geert Goetschalckx

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.