‘knap gedaan’ door de schoolbond

02 feb 2015 - 11:39

Nieuws

‘Knap Gedaan’ is de titel van de eerstvolgende productie van De Schoolbond, die vrijdag 27 februari in première gaat. De kaartenverkoop verloopt zo vlot dat op dit moment enkel nog plaatsen beschikbaar zijn voor de voorstelling van dinsdag 10 maart en voor de bijvertoning van zaterdag 21 maart, telkens om 20 uur.

‘Graag Gedaan’ is een komedie van Carole Greep, met als oorspronkelijke titel ‘J’aime beaucoup ce que vous faites’. Guy Keeren zorgde voor een gepaste vertaling. In een regie van Jan Hendrickx jr. wordt opgetreden door Bob Eggers, Anne Meeuwis, Frank Van Damme en Veerle Van Dessel. Pierre en Claire zijn onderweg naar hun vrienden Geert en Carole. Voor hen betekent dit zonder meer een verplicht bezoek, vermits de vriendschap al lang gekoeld is. Dit wordt duidelijk tijdens de lange autorit, waar ze eens goed hun gedacht zeggen over hun vermeende vrienden.

Blijkbaar was er geen vuiltje aan de lucht, alhoewel tijdens dit gesprek de slecht vergrendelde gsm van Pierre het nummer van Geert en Carole gebeld heeft. Ze hebben dan ook elk détail van de boeiende conversatie kunnen horen. Het is dan ook de vraag of de vriendschap al dan niet zal overleven. Deze boeiende toneelavond wordt opgevoerd in het Schoolbondtheater aan de Predikherenlaan 53. Kaarten kosten 10 euro. Studenten, -18-jarigen en 60-plussers betalen 9 euro. Kaarten kunnen bekomen worden via www.schoolbond.be, 03-489 39 39 of de zaterdagvoormiddag tussen 10 en 12 uur in de foyer van de Schoolbond.

Foto:Schoolbond

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.